Bakkerij van der Bruggen
     Uw Dorpsbakker

Van koeken, gebak tot grote taarten.

Koeken

Komt er bezoek op de koffie of heb je gewoon zin in een lekkere koek. Dan hebben wij daar heerlijke koeken voor. De appel of kersenflap is onmisbaar maar een brois (koffiekoek) of een vruchtenslof kan ook voor de afwisseling. Hou je van echte puddingkoeken dan hebben daar onze tompouce, Parijse bol, roombroodje voor. Voor de kleine eters hebben we ook diverse mini varianten van ons koeken assortiment.

Gebak, taarten en vlaaien 

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan bent u bij Bakkerij van der Bruggen aan het juiste adres voor divers gebak, bijzondere taarten en heerlijke vlaaien. De keuze aan taarten en vlaaien is enorm, dus voor een goede indruk brengt u een bezoekje aan een van onze winkels. Het personeel laat u graag kennismaken met al onze opties.

Wanneer u liever kiest voor klein gebak in plaats van een taart, dan kunt u bij Bakkerij van der Bruggen volop variëren met progressgebakjes, chocoladebollen en vruchtenvlaaitjes, bananensoezen en bavaroisegebakjes. Dit gehele assortiment is er ook in een mini variant.